06- 150 96 235 Lisette
06 - 422 33 001 Janita
Middenweg 34 3401 MB IJSSELSTEIN

06 - 422 33 001 Janita
06- 150 96 235 Lisette
Middenweg 34 3401 MB IJSSELSTEIN
3401 MB IJSSELSTEIN
Middenweg 34 3401 MB IJSSELSTEIN

Upwijs Recruitment bemiddelt voor commerciele-, technische, secretariele en onderwijskundige functies.  Upwijs Recruitment gaat uit van een langdurige klantrelatie, tevreden opdrachtgevers en tevreden kandidaten. Op een kwalitatief goed niveau, gebaseerd op een persoonlijke relatie, de match maken tussen personeel en de opdrachtgever.

Wij gaan er vanuit dat het kan anders. Opdrachtgevers en kandidaten komen graag terug bij Upwijs voor nieuwe projecten, opdrachten, vaste banen, zzp-opdrachten. Veel is mogelijk.

Upwijs  Recruitment is ontstaan vanuit een expertise in het onderwijs en de uitzendbranche. Lisette Veldhuijzen heeft jarenlang ervaring opgedaan, eerst als docent voor het VMBO en MBO, later in de uitzendbranche via een franchiseorganisatie. Nu slaat zij haar vleugels uit en neemt zij haar expertise mee naar Upwijs Recruitment.

Upwijs Recruitment is gevestigd in de Lopikerwaard en een nevenvestiging in Weesp. In de Krimpenerwaard liggen haar roots, maar door een verhuizing 26 jaar geleden is dit de Lopikerwaard geworden en met veel plezier.

Door een samenwerkingsverband is hier nu ook Weesp bijgekomen via Always Action. Een uitzendbureau met een zeer gedegen en degelijke achtergrond van 20 jaar ervaring in de uitzendbureau. Always Action verzorgt de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment en zo mogelijk advisering omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Hiermee hebben wij onze krachten gebundeld.

Ons Team